Vragen & opmerkingen
Heb je een vraag of opmerking over één van de artikelen dan kun je onder dat artikel een reactie achterlaten. Voor algemene vragen over Grenzeloos.biz kun je mij altijd bereiken via info@tekstbureaugrenzeloos.nl of via Facebook.

Samenwerken
Grenzeloos is een reisblog voor ondernemende reizigers die verliefd zijn op de wereld en niet bang zijn voor het onbekende. Grenzeloos is een perfect platform om je bestemming, bedrijf, dienst of product onder de aandacht te brengen en ik sta altijd open voor inspirerende samenwerkingen. Je kunt hierbij denken aan een persreis, hotelreviews, winacties, social media campagnes en advertorials.

Freelance opdrachten
Naast mijn werk voor Grenzeloos.biz ben ik in te huren als freelance tekstschrijver via Tekstbureau Grenzeloos. Neem gerust contact met me op als je interesse hebt in mijn CV of graag meer informatie ontvangt.